Iedere poort is uniek

Wij hebben in ons assortiment verschillende typen poorten. U kunt hier bij denken aan de standaard tuinpoorten maar ook aan een geautomatiseerde schuifpoort voor uw bedrijventerrein. Voor iedere klant hebben wij een gepaste oplossing. Zo is iedere poort uniek!

Welke poorten zijn er en wat is er mogelijk? Bekijk het hieronder.

Schuifpoorten
Heeft u een eigen bedrijf of woning en wilt u graag een poort plaatsen die handig in gebruik is en de mogelijkheid biedt om automatisch te openen? Dan is een schuifpoort wellicht wat u zoekt! Deze poorten worden horizontaal over de door u gekozen ruimte geplaatst waarna zij in een rechte lijn zullen openen. Daarnaast zijn schuifpoorten ideaal als u veel ruimte moet overbruggen! Denk hierbij aan een inrit voor vrachtwagens of iets dergelijks.

Ook een poort met handmatige bediening behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Draaipoorten
Bent u op zoek naar een draaipoort voor uw oprit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze draaipoorten zijn gemaakt zodat zij in twee delen kunnen openen. Ook hier zijn mogelijkheden om deze poorten elektrisch te bedienen.

Looppoorten
Of heeft u toch liever een looppoort om uw privé terrein af te sluiten? Ook dan kunt u bij ons terecht! De looppoorten bieden verschillende mogelijkheden. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u interesse in een van onze poorten? Of wil u graag een op maat gemaakte poort voor uw bedrijf, privé woning of voor een andere locatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Kom in contact!