Een sterk staaltje design!

Spijlenhekwerk wordt veelal gebruikt voor bedrijventerrein. Het geeft een goed beveiliging en geeft uw voorzijde een chique aanzicht, zeker in combinatie met een schuifpoort uitgevoerd in hetzelfde ontwerp! Naast bedrijventerreinen wordt spijlenhekwerk ook wel eens gezet in particulieren tuinen. Hierbij kunnen we het plaatje compleet maken met een klein looppoortje met spijlenvulling. Spijlenhekwerk is betrouwbaar en is uiterst geschikt.

Spijlenhekwerk is fraai, ijzersterk en gaat levenslang mee. Een sterk staaltje kunst in design en veiligheid.

✓ Anti-inbraak beveiliging
✓ Zeer sterk en duurzaam
✓ Moderne en robuuste uitstraling
✓ Originele varianten
✓ Bijpassende poorten
✓ Geschikt voor tuinen en terreinen
✓ Ontwerp op maat

 

Veiligheid voor uw terrein
Spijlenhekwerk is oersterk, bijzonder duurzaam én altijd mooi om te zien. U ziet deze hekwerken veel bij scholen en bedrijven. Maar geloof ons, met een stijlvol spijlenhekwerk steelt u óók de show rondom uw eigen tuin. Zeker nu er de mooiste ontwerpen van de designtafels rollen.

Verschillende stijlen en spijlen
Ronde, vierkante, schuine of robuuste spijlen. Qua vormgeving is alles mogelijk. Van mikado-achtige creaties tot in sierlijk staal gegoten streepjescodes. The sky is the limit. Designers worden steeds vindingrijker en origineler. Ook architecten kiezen vaak voor spijlenhekwerk in hun ontwerpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw perceel? Neem contact op voor meer informatie.

Kom in contact!